شنبه ۱۹ خرداد ۰۳ | ۲۱:۲۹ ۳ بازديد
آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد و مورد توجه همه پیروان یک سبک زندگی سالم است.
آنها فواید متعددی برای بدن دارند زیرا منبع پروتئین های گیاهی، فیبرها، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب هستند: زمانی که مصرف آنها توصیه می شود. خرید آجیل و خشکبار
16 جولای 2023
18:31
ملانی شولمن
اگر در یک چیز شکی وجود ندارد، این است که آجیل بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. با این حال، مصرف آنها گاهی اوقات جنجال ایجاد می کند: طرفدارانی وجود دارند که آنها را روزانه در رژیم غذایی خود قرار می دهند و کسانی که به دلیل شاخص کالری بالای آنها به هر قیمتی از آنها اجتناب می کنند. اما حقیقت این است که متخصصان سلامت به شدت مصرف روزانه آنها را توصیه می کنند زیرا آنها منبع مهمی از مواد مغذی برای بدن هستند. از جمله فواید آنها این است که آنها انرژی می دهند، از اکسید شدن و التهاب سلول های بدن جلوگیری می کنند و به عنوان محافظ قلبی عمل می کنند.
میوه خشکی که به مبارزه با خستگی مزمن کمک می کند، انرژی می دهد و برای ورزشکاران توصیه می شود.
آجیل به سنت دیرینه ای برمی گردد که به دوران باستان بازمی گردد و از مواد اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای است. در چند وقت اخیر به دلیل گرایش به سبک زندگی سالم بیشتر مطرح شده و کم کم جای خود را در آشپزخانه ها و شربت خانه های دنیا پیدا کرده اند. به گفته ناتالیا پرسنر، فارغ التحصیل رشته تغذیه و عضو سرویس تغذیه بیمارستان کلینیکاس، این به این دلیل است که آنها غذاهای سالم و طبیعی بدون هیچ گونه فرآیند صنعتی شدن هستند.
از کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده (NIH)، آنها گزارش می دهند که مصرف آجیل معمولا با کاهش عوامل خطری که باعث بیماری های مزمن می شوند مرتبط است. همانطور که آنها توضیح می دهند، اگرچه این ماده غذایی کالری زیادی دارد، "مطالعات بسیاری گزارش کردند که فواید بسیار خوبی نیز دارد زیرا منبع پروتئین های گیاهی، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است.
به نوبه خود، فارغ التحصیل رشته تغذیه و عضو انجمن تغذیه آرژانتین (M.N: 1495)، سیلوینا تاسات، آجیل را به عنوان غذاهایی تعریف می کند که منابع انرژی هستند و "محافظ قلب هستند، زیرا دارای چربی های سالمی هستند که از قلب و عروق محافظت می کنند."
آجیل انرژی می دهد و محافظ قلب است
Dionisvera - Shutterstock
آجیل: فواید سلامتی
از دبیرخانه کشاورزی کشور، آنها با اشاره به اینکه آجیل فواید زیادی برای بدن انسان دارد، خاطرنشان می کند: "آجیل ها مواد مغذی مختلفی را فراهم می کنند که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و کافی گنجانده شده است، عملکرد مناسب بدن را امکان پذیر می کند." تاسات در مورد ترکیبات غذایی آنها از نظر بهداشتی میگوید که آنها غذاهای کاملی هستند، البته با تراکم انرژی بالا. این متخصص تغذیه میگوید: «بخشی که حدود 30 گرم است، بین 160 تا 200 کالری بسته به آجیل تأمین میکند. با این حال، یکی از دلایلی که این گروه از غذاها را به عنوان نجیب طبقه بندی می کند، این است که "کلسترول ندارد".
در رابطه با درشت مغذی ها، چربی ها برجسته هستند. به گزارش پرتال مدیکال نیوز تودی، 100 گرم آجیل حاوی 40 تا 50 گرم چربی است. خواکین گونزالس ساوسدو، متخصص تغذیه میگوید: در میان آنها، آنهایی که طبیعت سالم دارند غالب هستند که «سوخت» را فراهم میکنند، یعنی انرژی لازم برای استفاده در طول روز و انجام کارآمد وظایف روزانهمان، بهویژه آنهایی که شامل فعالیتهای فکری است. متخصص در ورزش های با عملکرد بالا به طور خاص، این متخصص تاکید می کند، اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و 6 غالب هستند، "مواد تشکیلاتی که به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل می کنند، غشاهای سلولی را بازسازی می کنند و برای تنظیم عملکرد بدن ضروری هستند." قیمت خلال بادام زمینی
پروتئین های گیاهی و فیبر نیز به این لیست اضافه شده است. تاسات میگوید: آجیل، محصولی از فیبر، سیری ایجاد میکند، عملکرد ترانزیت روده را تحریک میکند، رشد و حیات میکروبیوتا را بهبود و تنظیم میکند و میافزاید که این ماده مغذی همچنین به سطح کلسترول بد (LDL) و گلوکز خون کمک میکند. این متخصص تغذیه می افزاید: به این ترتیب از سیستم قلبی عروقی محافظت می شود و از بیماری های مزمن جلوگیری می شود.
آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.
آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.
شاتراستاک - Shutterstock
گزارشی از کلینیک مایو، نهادی که به تحقیق و انتشار محتوای علمی و بهداشتی اختصاص دارد، یک مرد بالغ سالم باید روزانه مصرف کند.
آنها فواید متعددی برای بدن دارند زیرا منبع پروتئین های گیاهی، فیبرها، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب هستند: زمانی که مصرف آنها توصیه می شود. خرید آجیل و خشکبار
16 جولای 2023
18:31
ملانی شولمن
اگر در یک چیز شکی وجود ندارد، این است که آجیل بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. با این حال، مصرف آنها گاهی اوقات جنجال ایجاد می کند: طرفدارانی وجود دارند که آنها را روزانه در رژیم غذایی خود قرار می دهند و کسانی که به دلیل شاخص کالری بالای آنها به هر قیمتی از آنها اجتناب می کنند. اما حقیقت این است که متخصصان سلامت به شدت مصرف روزانه آنها را توصیه می کنند زیرا آنها منبع مهمی از مواد مغذی برای بدن هستند. از جمله فواید آنها این است که آنها انرژی می دهند، از اکسید شدن و التهاب سلول های بدن جلوگیری می کنند و به عنوان محافظ قلبی عمل می کنند.
میوه خشکی که به مبارزه با خستگی مزمن کمک می کند، انرژی می دهد و برای ورزشکاران توصیه می شود.
آجیل به سنت دیرینه ای برمی گردد که به دوران باستان بازمی گردد و از مواد اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای است. در چند وقت اخیر به دلیل گرایش به سبک زندگی سالم بیشتر مطرح شده و کم کم جای خود را در آشپزخانه ها و شربت خانه های دنیا پیدا کرده اند. به گفته ناتالیا پرسنر، فارغ التحصیل رشته تغذیه و عضو سرویس تغذیه بیمارستان کلینیکاس، این به این دلیل است که آنها غذاهای سالم و طبیعی بدون هیچ گونه فرآیند صنعتی شدن هستند.
از کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده (NIH)، آنها گزارش می دهند که مصرف آجیل معمولا با کاهش عوامل خطری که باعث بیماری های مزمن می شوند مرتبط است. همانطور که آنها توضیح می دهند، اگرچه این ماده غذایی کالری زیادی دارد، "مطالعات بسیاری گزارش کردند که فواید بسیار خوبی نیز دارد زیرا منبع پروتئین های گیاهی، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است.
به نوبه خود، فارغ التحصیل رشته تغذیه و عضو انجمن تغذیه آرژانتین (M.N: 1495)، سیلوینا تاسات، آجیل را به عنوان غذاهایی تعریف می کند که منابع انرژی هستند و "محافظ قلب هستند، زیرا دارای چربی های سالمی هستند که از قلب و عروق محافظت می کنند."
آجیل انرژی می دهد و محافظ قلب است
آجیل انرژی می دهد و محافظ قلب است
Dionisvera - Shutterstock
آجیل: فواید سلامتی
از دبیرخانه کشاورزی کشور، آنها با اشاره به اینکه آجیل فواید زیادی برای بدن انسان دارد، خاطرنشان می کند: "آجیل ها مواد مغذی مختلفی را فراهم می کنند که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و کافی گنجانده شده است، عملکرد مناسب بدن را امکان پذیر می کند." تاسات در مورد ترکیبات غذایی آنها از نظر بهداشتی میگوید که آنها غذاهای کاملی هستند، البته با تراکم انرژی بالا. این متخصص تغذیه میگوید: «بخشی که حدود 30 گرم است، بین 160 تا 200 کالری بسته به آجیل تأمین میکند. با این حال، یکی از دلایلی که این گروه از غذاها را به عنوان نجیب طبقه بندی می کند، این است که "کلسترول ندارد".
در رابطه با درشت مغذی ها، چربی ها برجسته هستند. به گزارش پرتال مدیکال نیوز تودی، 100 گرم آجیل حاوی 40 تا 50 گرم چربی است. خواکین گونزالس ساوسدو، متخصص تغذیه میگوید: در میان آنها، آنهایی که طبیعت سالم دارند غالب هستند که «سوخت» را فراهم میکنند، یعنی انرژی لازم برای استفاده در طول روز و انجام کارآمد وظایف روزانهمان، بهویژه آنهایی که شامل فعالیتهای فکری است. متخصص در ورزش های با عملکرد بالا به طور خاص، این متخصص تاکید می کند، اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و 6 غالب هستند، "مواد تشکیلاتی که به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل می کنند، غشاهای سلولی را بازسازی می کنند و برای تنظیم عملکرد بدن ضروری هستند." قیمت خلال بادام زمینی
پروتئین های گیاهی و فیبر نیز به این لیست اضافه شده است. تاسات میگوید: آجیل، محصولی از فیبر، سیری ایجاد میکند، عملکرد ترانزیت روده را تحریک میکند، رشد و حیات میکروبیوتا را بهبود و تنظیم میکند و میافزاید که این ماده مغذی همچنین به سطح کلسترول بد (LDL) و گلوکز خون کمک میکند. این متخصص تغذیه می افزاید: به این ترتیب از سیستم قلبی عروقی محافظت می شود و از بیماری های مزمن جلوگیری می شود.
آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.
آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.
شاتراستاک - Shutterstock
گزارشی از کلینیک مایو، نهادی که به تحقیق و انتشار محتوای علمی و بهداشتی اختصاص دارد، یک مرد بالغ سالم باید روزانه مصرف کند.