سه شنبه ۰۵ تیر ۰۳ | ۱۱:۴۰ ۳ بازديد
فعالیت بدنی متغیر ضروری یک سبک زندگی سالم است، اما بدیهی است که تغذیه بعد از ورزش کلید بهبودی است. در اینجا نمونه هایی از این که چگونه برخی از مواد مغذی موجود در پسته می توانند به ورزشکاران کمک کنند را مشاهده خواهید کرد: قیمت پسته احمد آقایی امروز
ورزش می تواند منجر به آسیب عضلانی و درد عضلانی به دلیل استرس اکسیداتیو و التهاب احتمالی شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلانی و ریکاوری کندتر شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است. علاوه بر این، برخی از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است.
ورزش می تواند به آسیب عضلانی و درد عضلانی ناشی از استرس اکسیداتیو و التهاب منجر شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلات و ریکاوری کندتر می شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان های لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است و مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است. خرید اینترنتی آجیل
در حالی که هیدراتاسیون کافی و دریافت کربوهیدرات بعد از ورزش مهم است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف پروتئین برای جلوگیری از آسیب بافت عضلانی در صورت مصرف بعد از ورزش شدید مفید است. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی پیشنهاد می کند که مصرف مخلوطی از پروتئین ها و کربوهیدرات ها 15 تا 20 دقیقه پس از یک جلسه تمرینی برای ریکاوری بهینه عضلات و دوباره پر کردن ذخایر گلیکوژن ماهیچه مفید است. پسته با 6 گرم پروتئین در هر وعده، به میان وعده ایده آل برای بعد از ورزش تبدیل می شود.
پسته برای افراد فعال بسیار بیشتر از کالری و پروتئین است. این آجیل سرشار از مواد مغذی سخت مانند منیزیم و ویتامین A و سایر مواد شیمیایی گیاهی است. پسته همچنین منبع خوبی از منیزیم و مس است. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که پسته خواران تمایل دارند از رژیم غذایی با مواد مغذی با کیفیت تر لذت ببرند. در یک مطالعه تصادفی، کنترل شده، تغذیه متقاطع، کی، و همکاران. (2010) مشخص شد افرادی که پسته می خوردند سطوح بالاتری از لوتئین و g-توکوفرول داشتند.
در طول ورزش شدید، بدن از طریق تعریق پتاسیم را از دست می دهد. پتاسیم الکترولیت اصلی بدن است که به تنظیم عملکرد اعصاب، کنترل عضلات و فشار خون کمک می کند. از دست دادن پتاسیم در حین ورزش می تواند منجر به ضعف عضلانی شود. از جمله غذاهای غنی از پتاسیم و همچنین آب برای بازیابی قدرت بعد از تمرین مهم است. پسته منبع طبیعی پتاسیم است و تعداد انگشت شماری از آن بسیار بیشتر از یک موز بزرگ پتاسیم دارد.
ورزش می تواند منجر به آسیب عضلانی و درد عضلانی به دلیل استرس اکسیداتیو و التهاب احتمالی شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلانی و ریکاوری کندتر شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است. علاوه بر این، برخی از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است.
ورزش می تواند به آسیب عضلانی و درد عضلانی ناشی از استرس اکسیداتیو و التهاب منجر شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلات و ریکاوری کندتر می شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان های لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است و مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است. خرید اینترنتی آجیل
در حالی که هیدراتاسیون کافی و دریافت کربوهیدرات بعد از ورزش مهم است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف پروتئین برای جلوگیری از آسیب بافت عضلانی در صورت مصرف بعد از ورزش شدید مفید است. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی پیشنهاد می کند که مصرف مخلوطی از پروتئین ها و کربوهیدرات ها 15 تا 20 دقیقه پس از یک جلسه تمرینی برای ریکاوری بهینه عضلات و دوباره پر کردن ذخایر گلیکوژن ماهیچه مفید است. پسته با 6 گرم پروتئین در هر وعده، به میان وعده ایده آل برای بعد از ورزش تبدیل می شود.
پسته برای افراد فعال بسیار بیشتر از کالری و پروتئین است. این آجیل سرشار از مواد مغذی سخت مانند منیزیم و ویتامین A و سایر مواد شیمیایی گیاهی است. پسته همچنین منبع خوبی از منیزیم و مس است. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که پسته خواران تمایل دارند از رژیم غذایی با مواد مغذی با کیفیت تر لذت ببرند. در یک مطالعه تصادفی، کنترل شده، تغذیه متقاطع، کی، و همکاران. (2010) مشخص شد افرادی که پسته می خوردند سطوح بالاتری از لوتئین و g-توکوفرول داشتند.
در طول ورزش شدید، بدن از طریق تعریق پتاسیم را از دست می دهد. پتاسیم الکترولیت اصلی بدن است که به تنظیم عملکرد اعصاب، کنترل عضلات و فشار خون کمک می کند. از دست دادن پتاسیم در حین ورزش می تواند منجر به ضعف عضلانی شود. از جمله غذاهای غنی از پتاسیم و همچنین آب برای بازیابی قدرت بعد از تمرین مهم است. پسته منبع طبیعی پتاسیم است و تعداد انگشت شماری از آن بسیار بیشتر از یک موز بزرگ پتاسیم دارد.