آرشیو تیر ماه 1403

موضوعات متنوع

خواص گردو برای سلامت

۴ بازديد
بیماری کبدی بیماری است که به طور قابل توجهی به کبد آسیب می رساند و در نتیجه عملکرد آن را مختل می کند. بنابراین، مهم است که بدانید چه نوع مواد غذایی می تواند به محافظت از این اندام کمک کند. قیمت مغز گردو

مشکلات کبدی

از این حیث، به طور خاص باید به گردو اشاره کرد، زیرا همانطور که در این تحقیق انجام شده توسط دانشگاه سیدنی (استرالیا) مشخص شده است، آنها دارای اثر محافظتی کبد در برابر شرایطی مانند کبد چرب غیر الکلی هستند.


8. آنها می توانند از پوکی استخوان جلوگیری کنند
پوکی استخوان وضعیتی است که باعث کاهش توده استخوانی می شود و باعث نازک، ضعیف و شکننده شدن استخوان ها می شود. علاوه بر این، باید توجه داشت که در صورت کمبود مواد معدنی مانند مس، کلسیم و منیزیم، خطر ابتلا به پوکی استخوان بیشتر است.

گردو حاوی مقادیر مختلفی از این مواد معدنی است و بنابراین به حفظ سلامت استخوان کمک می کند. آنها حتی در فهرست غذاهای توصیه شده در این مطالعه که توسط دانشگاه ایلینویز برای محافظت از استخوان ها در برابر زوال ناشی از افزایش سن انجام شد، برجسته هستند.

تبلیغات
9. خلق و خو را بهبود می بخشند
لحظات استرس، خستگی و دلسردی گاهی به دلیل کمبود احتمالی مواد مغذی است. در نتیجه کسانی هستند که با مصرف شیرینی با این لحظات مبارزه می کنند. خرید آجیل و خشکبار

حالت

با این حال، گردو، و همچنین سایر میوه های خشک، به همان اندازه موثر هستند. بر اساس این تحقیق که در سال 2016 توسط دانشگاه نیومکزیکو (ایالات متحده آمریکا) انجام شد، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های آن به بهبود خلق و خو کمک می کنند.

10. به مراقبت از پوست کمک می کنند
برای داشتن پوستی سالم، نرم و جوان نیاز به ویتامین E دارید که در گردو به وفور یافت می شود. بنابراین با استفاده از ماسک ها یا روغن گردو می توانیم مراقبت کاملی از پوست داشته باشیم.

ویتامین E موجود در گردو همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به کاهش اثرات رادیکال های آزاد بر روی پوست کمک می کند. در واقع، همانطور که یک مطالعه منتشر شده در سال 2019 توسط مجله Neuronum نشان می دهد، خواص ضد التهابی آن به درمان آسیب شناسی های پوستی مانند پسوریازیس کمک می کند و در واقع در رژیم غذایی توصیه شده گنجانده شده است.

تبلیغات
11. سلامت روده
مطالعات، همانطور که در تحقیقات زیر که در دانشگاه ایلینویز انجام شده است، نشان می‌دهد که مصرف گردو می‌تواند ترکیب سالم‌تری از میکروبیوتای روده را تقویت کند. این واقعیت با سلامت بهتر روده و حتی سلامت عمومی مرتبط است.

درباره فواید گردو برای معده بیشتر بخوانید

نحوه معرفی گردو و بهره گیری از خواص آن
تطبیق پذیری آنها را می توان یکی دیگر از نقاط قوت این میوه خشک در نظر گرفت زیرا به راحتی در زندگی روزمره ادغام می شوند و بنابراین کیفیت تغذیه ای رژیم غذایی را افزایش می دهند.

ساده ترین کار این است که آنها را به تنهایی به عنوان میان وعده میل کنید. برای یک میان وعده یا میان وعده کامل تر، می توان آنها را با یک تکه میوه، ماست یا کمی شکلات تلخ مصرف کرد.

تبلیغات
اما آنها همچنین می توانند در تعداد زیادی از دستور العمل ها و غذاها استفاده شوند:

در سالاد، غذاهای سرخ شده سبزیجات یا سالاد میوه.
مخلوط با تکه های جو دوسر یا گرانولا، یا با شیر یا ماست.
برای تهیه سس ها و سس های مختلف خرد شده.
برای تزئین یا غنی سازی برخی از دستور العمل های نان گندم کامل.
روی نان تست یا تورتیلاهای سبزیجات که با کاهو، فلفل، گوجه فرنگی، آووکادو و غیره سرو می شود.
با پنیر یا پنیر تازه و کمی عسل.
یک وعده توصیه شده معادل یک مشت یا حدود 25 تا 30 گرم است که توسط بنیاد تغذیه اسپانیا (FEN) در بخش "آجیل" آن پشتیبانی می شود. آنها را می توان هر روز مصرف کرد، اگرچه توصیه می شود آنها را با انواع دیگر آجیل و دانه ها ترکیب کنید.

تبلیغات
گردو را می توان از قبل پوست گرفته یا در پوسته خریداری کرد. در مورد دوم، ابتدا باید پوست آن ها را جدا کرد (که زحمت بیشتری دارد) اما می توان آنها را برای مدت طولانی تری نگهداری کرد.

آنها تقریبا همیشه خام یافت می شوند. به این ترتیب آنها آماده خوردن هستند اما در صورت تمایل می توانید آنها را در ماهیتابه روی حرارت بسیار کم برشته کنید.

خطرات مصرف بیش از حد آجیل
گردو غذایی مناسب برای همه افراد و در هر سنی است. در مورد کودکان و یا در صورت وجود مشکل در جویدن یا بلع، باید آنها را له کرد یا به صورت خمیر قابل پخش مصرف کرد.

تبلیغات
در حال حاضر هیچ گونه عوارض جانبی یا خطرات ناشی از مصرف متوسط ​​وجود ندارد. با این حال، عواقب احتمالی مصرف بیش از حد ناشناخته است.

اگر آلرژی دارید، لازم است از آنها اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد واکنش های نامطلوب می شود. همچنین بهتر است برچسب برخی از محصولات تولیدی را بررسی کنید زیرا ممکن است حاوی آثاری باشند.

اگرچه این ماده غذایی حاوی اگزالات است، اما در حال حاضر ارتباطی با احتمال تشکیل سنگ کلیه وجود ندارد. اگر از این مشکل سلامتی رنج می برید و سنگ ها سنگ های اگزالاتی هستند، می توانید با پزشک خود مشورت کنید.

فواید پسته به عنوان یک میان وعده برای ریکاوری بدنی

۳ بازديد
فعالیت بدنی متغیر ضروری یک سبک زندگی سالم است، اما بدیهی است که تغذیه بعد از ورزش کلید بهبودی است. در اینجا نمونه هایی از این که چگونه برخی از مواد مغذی موجود در پسته می توانند به ورزشکاران کمک کنند را مشاهده خواهید کرد: قیمت پسته احمد آقایی امروز


ورزش می تواند منجر به آسیب عضلانی و درد عضلانی به دلیل استرس اکسیداتیو و التهاب احتمالی شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلانی و ریکاوری کندتر شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است. علاوه بر این، برخی از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است.

ورزش می تواند به آسیب عضلانی و درد عضلانی ناشی از استرس اکسیداتیو و التهاب منجر شود و در نتیجه باعث کاهش فعالیت عضلات و ریکاوری کندتر می شود. اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است، شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است به بازیابی عضلات کمک کنند. پسته منبع طبیعی آنتی اکسیدان های لوتئین، بتاکاروتن و γ-توکوفرول است و مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پسته دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است. خرید اینترنتی آجیل
در حالی که هیدراتاسیون کافی و دریافت کربوهیدرات بعد از ورزش مهم است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف پروتئین برای جلوگیری از آسیب بافت عضلانی در صورت مصرف بعد از ورزش شدید مفید است. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی پیشنهاد می کند که مصرف مخلوطی از پروتئین ها و کربوهیدرات ها 15 تا 20 دقیقه پس از یک جلسه تمرینی برای ریکاوری بهینه عضلات و دوباره پر کردن ذخایر گلیکوژن ماهیچه مفید است. پسته با 6 گرم پروتئین در هر وعده، به میان وعده ایده آل برای بعد از ورزش تبدیل می شود.
پسته برای افراد فعال بسیار بیشتر از کالری و پروتئین است. این آجیل سرشار از مواد مغذی سخت مانند منیزیم و ویتامین A و سایر مواد شیمیایی گیاهی است. پسته همچنین منبع خوبی از منیزیم و مس است. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که پسته خواران تمایل دارند از رژیم غذایی با مواد مغذی با کیفیت تر لذت ببرند. در یک مطالعه تصادفی، کنترل شده، تغذیه متقاطع، کی، و همکاران. (2010) مشخص شد افرادی که پسته می خوردند سطوح بالاتری از لوتئین و g-توکوفرول داشتند.
در طول ورزش شدید، بدن از طریق تعریق پتاسیم را از دست می دهد. پتاسیم الکترولیت اصلی بدن است که به تنظیم عملکرد اعصاب، کنترل عضلات و فشار خون کمک می کند. از دست دادن پتاسیم در حین ورزش می تواند منجر به ضعف عضلانی شود. از جمله غذاهای غنی از پتاسیم و همچنین آب برای بازیابی قدرت بعد از تمرین مهم است. پسته منبع طبیعی پتاسیم است و تعداد انگشت شماری از آن بسیار بیشتر از یک موز بزرگ پتاسیم دارد.