گردو، آجیل تغذیه

موضوعات متنوع

گردو، آجیل تغذیه

۹ بازديد
مهره، پوسته مهره
کیک گردو و دانه خشخاش هنوز در سفره های آجیل فروشی شاهین شهر بسیاری از خانواده ها در مناسبت های جشن ضروری است.

در گذشته گردو را در عسل می جوشاندند، اما به وفور هم می خوردند. گردو یک گیاه اسطوره ای مهم برای بسیاری از مردم است. "درخت، شاخ و برگ و میوه آن بسیار مورد احترام است، نماد پاکی و ماندگاری." (Pál Kövi: جشن ترانسیلوانیا)

درخت گردو یک درخت زینتی است که می تواند صدها سال در شرایط مساعد زندگی کند. بوی تند آن حشرات را دفع می کند. از برگ و پوست سبز آن در پزشکی استفاده می شود: برای تهیه رنگ و روغن مو استفاده می شود. می توان آن را به صورت تازه پوست کنده به عنوان میوه سفره مصرف کرد، از آن در تهیه پاستا، کیک و برشته یا کنسرو آجیل سبز، میوه های قندی، لیکور گردو و غیره استفاده می شود. آنها آن را می سازند.

در کتابی که قبلاً توسط Pál Kövi ذکر شد، همچنین می‌خوانیم که «آجیل پایه‌ای عالی برای شراب است، مقدار زیادی از آنها را جذب می‌کند و کام را تمیز می‌کند، در نتیجه عطرها را قابل درک‌تر می‌کنند، و همچنین آنچه را که در شراب فشار می‌آورد. ذهن: برانگیختگی عشق را افزایش می دهد، این لازم است، زیرا کارناوال در راه است!


اگرچه روده آجیل نه تنها یک غذای لذیذ بسیار ارزشمند است، بلکه دارای ارزش انرژی و محتوای مواد مغذی بالایی نیز می باشد، مصرف سرانه سالانه تنها حدوداً می باشد. می توان آن را تا 0.5 کیلوگرم ساخت.

گردو میوه هایی با پوست خشک هستند. قسمت داخلی خوراکی دانه توسط یک پوسته بیرونی غیرقابل خوردن و بخشی از پوسته (پوسته) احاطه شده است. به طور سیستماتیک به جنس Juglans تعلق دارد. نام خود را از "Jovis glans" (چشمه مشتری) گرفته است.

منشأ آن از ایران و پیش از آسیا است. در سراسر اروپا گسترده است. در آمریکا توسط مهاجران پذیرفته شد. در سراسر جهان رشد می کند. انواع آن بر اساس سختی پوسته طبقه بندی می شوند. آنها کاغذی و پوسته سخت هستند و بسته به اندازه محصول میوه های کوچک و بزرگ دارند.

گردو به خاطر دانه های خوش طعم، پر انرژی و مواد مغذی آن رشد می کند.

محتوای انرژی و مواد مغذی 100 گرم روده گردو


انرژی 654 کیلو کالری (2747 کیلوژول)
پروتئین 8.6 گرم
لیپید (روغن) 57.0 گرم
کربوهیدرات 11.7 گرم
آب 8.2 گرم
خاکستر 1.7 گرم
ویتامین E 2 4.7 میلی گرم
ویتامین B1 400 میکروگرم
ویتامین B2 100 میکروگرم
ویتامین B6 0.34 میلی گرم
بیوتین 6.3 میکروگرم
اسید فولیک 33 میکروگرم
سدیم 10.5 میلی گرم
پتاسیم 1710.0 میلی گرم
کلسیم 202.0 میلی گرم
فسفر 400 میلی گرم
منیزیم 25.6 میلی گرم
آهن 3.8 میلی گرم
مس 0.86 میلی گرم
روی 4.2 میلی گرم
منگنز 1.85 میلی گرم


میزان روغن آن بسته به نوع آن بین 45 تا 72 درصد متغیر است. محتوای پروتئین بین 13-25٪ است. بین مقدار پروتئین و روغن همبستگی منفی وجود دارد. انواع با محتوای روغن فوق العاده بالا پروتئین نسبتا کمتری دارند. اگرچه انواع با محتوای پروتئین بالا ارزشمندتر هستند، اما ما احساس می کنیم آنهایی که محتوای روغن بالاتری دارند خوشمزه تر هستند.

ارزش طعم و لذت گردو با میزان قند آن در حدود 4 تا 6 درصد افزایش می یابد. همچنین حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر، روی، منگنز و مس در مقادیر بیشتری است. محتوای ویتامین های B1، B2 و E نیز قابل توجه است. فراموش نکنید که همیشه چند عدد گردوی ترک خورده را روی ظرف میوه بگذارید و سالادها را با گردو تزیین کنید.

خوردن 1-2 آجیل در روز هم ارزش لذت و هم ارزش غذایی و فیزیولوژیکی وعده های غذایی ما را افزایش می دهد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.