تکنسین تعمیر و نگهداری برق صنعتی: آموزش، آینده شغلی و سقف حقوق

۳۰ بازديد



امروزه هیچ کسب و کار یا صنعتی نمی تواند بدون اینورتر هایتک برق کار کند، چه برای نصب و چه نگهداری از وسایل مورد استفاده روزانه، نقش برقکار صنعتی ضروری است. می توان در مورد چند نوع متخصص برق صنعتی صحبت کرد، برق صنعتی وجود دارد که یک برقکار همه منظوره است و نقشش هدایت نیاز و عیب یابی در مواقع بحرانی است، او به طور کلی در محیط تولید که در آن ماشین آلات نصب می شود. در دسترس هستند، زیرا تکنسین تعمیر و نگهداری برق صنعتی وجود دارد که نماینده متخصص در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و مدارهای الکتریکی است. دومی نقش تعمیر و نگهداری اصلاحی یا پیشگیرانه تجهیزات الکتریکی را با استفاده از نمودارها یا نقشه های برقی که در اختیار دارد با رعایت مقررات و ایمنی بر عهده دارد، عموماً در یک نهاد خارجی کار می کند و باید دائماً به محل مداخله حرکت کند. او همچنین ممکن است گهگاه عملیات نصب یا اصلاح خاصی را روی تجهیزات الکتریکی انجام دهد. اغلب بر روی برق بسیار کم و ولتاژ پایین، یعنی کمتر از هزار ولت، با هدف بازیابی، تعمیر یا نگهداری تاسیسات برق صنعتی در حالت مرجع بهینه دخالت می کند. این وظایف اصلی عبارتند از نگهداری، نظارت و عیب یابی تجهیزات الکتریکی در ساختمان ها یا مکان های صنعتی.



شغل برقکار تعمیر و نگهداری صنعتی.


تکنسین تعمیر و نگهداری برق صنعتی قطعات و اجزای مختلف الکتریکی، اعم از پایانه، قطع کننده مدار، جداکننده یا هر جزء الکتریکی دیگر را اندازه گیری، تمیز، بررسی، تعویض و سفت می کند. او باید خطرات و خرابی ها را شناسایی کند و از خود در برابر آنها محافظت کند. او برای رسیدن به هدف خود از دستگاه های اندازه گیری الکتریکی، ترموگرافی، قطعات مختلف و ابزارهای اساسی مانند پیچ ​​گوشتی، کلید، انبردست استفاده می کند.

قبل از هر مداخله، برقکار تعمیر و نگهداری باید پرونده ها و اسناد ساخت و راهنماهای تعمیر و نگهداری را در رابطه با تجهیزاتی که باید روی آنها دخالت کند مطالعه کند. اینجاست که او نقشه های تجهیزات، نمودارهای الکتریکی و جزئیات عملیات تعمیر و نگهداری را که باید با شرایط هدف مرجع انجام دهد، پیدا می کند. او همچنین باید بر رویه‌های روشن کردن و برق‌رسانی مجدد، مقررات جاری، دستورالعمل‌های ایمنی و همچنین تجهیزات ایمنی پس از هر مداخله مانند دستکش، عینک محافظ، کلاه ایمنی و کفش ایمنی تسلط داشته باشد و به آن احترام بگذارد.

با رعایت برنامه نگهداری، باید بررسی ها و اندازه گیری های مختلفی از قبیل عایق، ولتاژ، فرکانس یا شدت را انجام دهد تا آنها را در محدوده مناسبی از نتایج قرار دهد. اگر او خود را با یک خطای الکتریکی ببیند، باید بتواند به لطف آزمایشات مختلف خود، منبع و منشا عیب را تعیین کند و سپس در مورد اقداماتی که باید برای تعمیر عیب و بازیابی تجهیزات انجام دهد، تصمیم بگیرد. در اسرع وقت. او می تواند قطعات معیوب را جایگزین کند، تجهیزات یا سیم کشی را اصلاح کند. سپس او باید آزمایشات راه اندازی مجدد را انجام دهد تا در نهایت با امضای برگه های مداخله لازم برای پرونده تعمیر و نگهداری تجهیزات تکمیل شود.

با توجه به اینکه او در یک بخش صنعتی کار می کند که زمان از کار افتادگی آن پرهزینه است، بیشتر اوقات در موقعیت هایی کار می کند که در مکان هایی با سر و صدای زیاد راحت نیستند، همچنین ممکن است از او خواسته شود تا شب کار کند یا به صورت تلفنی کار کند. سفرهای مکرر به مشتریان مختلف در واقع، حرفه یک تکنسین برق تعمیر و نگهداری در بخش های تعمیر و نگهداری یک شرکت صنعتی یا دقیقاً در بخش های پس از فروش سازنده تجهیزات الکتریکی یا توزیع کننده آن اعمال می شود، در این شرایط است که حرفه ای بیشترین سفر را به مشتریان دارد. .

ماموریت برقکار تعمیر و نگهداری صنعتی


برقکار تعمیر و نگهداری صنعتی کسی نیست جز مسئول وضعیت انواع تجهیزات الکتریکی یک شرکت و عملکرد آنها، تجهیزات الکتریکی هر چه باشد باید از درست کارکردن آن اطمینان حاصل کند. برای رسیدن به این هدف، بسته به اینکه در بخش تعمیر و نگهداری یک شرکت صنعتی کار می کند یا در خدمات پس از فروش یک تولید کننده یا یک توزیع کننده، وظایف مختلفی را بر عهده می گیرد.


در صورتی که او در یک شرکت صنعتی کار می کند، باید به طور روزانه بررسی کند که هر دستگاه بدون مشکل کار می کند و اندازه گیری هایی که باید در مدار خود انجام دهد در حد استاندارد است. وظیفه آزمایش و مشاهده او ضروری است زیرا امکان جلوگیری از خرابی های غیرمنتظره را فراهم می کند که باعث مسدود شدن و اختلال در تولید شرکتی می شود که در آن کار می کند. در صورت مشاهده نقص در یکی از تجهیزات، فرسودگی، خرابی، شکستگی یا موارد دیگر، باید دستگاه را با هر ماهیت تعمیر تعمیر کند: تغییر قطعات، تنظیم، پیکربندی و غیره. او باید فایل های تعمیر و نگهداری را نگه دارد. به روز بودن تجهیزات را تهیه می کند و برای هدایت مدار خود برنامه ها و برنامه های تعمیر و نگهداری تعریف شده ای را تهیه می کند، باید خودمختار باشد و به تجهیزات مختلفی که مسئولیت آنها را بر عهده دارد دید خوبی داشته باشد.

در حالت دوم که برقکار تعمیر و نگهداری در خدمات پس از فروش یک سازنده یا یک توزیع کننده کار می کند، باید برنامه مداخله تعمیر و نگهداری و کنترل را در محل مشتریان برای تعمیر و نگهداری پیشگیرانه تهیه کند و باید آماده دریافت ماموریت های تعمیر و نگهداری اضطراری یا اضطراری باشد. برای تعمیر خرابی های شدید مشتریان پس از حضور در محل، او باید ابزار مداخله را شناسایی کند، تجهیزات را آماده کند و تشخیص خود را برای تعیین محل خرابی یا خرابی الکتریکی که با او تماس گرفته شده است، انجام دهد. او باید به صحبت های مشتری خود گوش دهد و از نوع شکست ایده داشته باشد و با استفاده از ابزار اندازه گیری خود اندازه گیری های مختلفی را برای تعیین مشکل و اقدامات اصلاحی انجام دهد. سپس تغییرات لازم را در قطعات و پارامترهای مختلف قبل از انجام آزمایشات خود برای بار دوم انجام می دهد تا اعتبار تعمیر را تایید کند.

شناسه 13040 02
چگونه یک تکنسین تعمیر و نگهداری برق صنعتی شویم؟
راه های مختلفی برای تبدیل شدن به یک برقکار تعمیر و نگهداری صنعتی وجود دارد، در واقع آموزش از CAP به سطح B+3 می رود، به عنوان مثال یک Bac+2 مانند BTS یا یک DUT در بخش الکترونیک امکان دسترسی به موقعیت تعمیر و نگهداری برق را فراهم می کند، یا برای یک برقکار CAP باید نصاب تجهیزات برقی BCP را بگذرانید، اما برای دیپلم تکنسین آموزش حرفه ای باید حداکثر 30 سال سن داشته باشید و حداقل مدرک تحصیلی سال دوم لیسانس فنی یا علمی یا حتی دیپلم کمی صنعتی داشته باشید. پس از انجام پیش انتخاب و آزمون های پذیرش، یک دوره آموزشی 2 ساله آغاز می شود. در پایان آموزش هنرجو باید بتواند مدارها و کابل ها را نصب کند، پریزهای برق و پریزهای روشنایی را نصب کند، همچنین باید بتواند انواع تجهیزات الکتریکی را به هم متصل کند و دستگاه های مختلف را در ولتاژ پایین نگه دارد. برای رسیدن به این هدف، دانش آموز از طریق سیستمی از ماژول ها آموزش می بیند که در آن می توانید پیدا کنید:

ماژول های ارتباطی: ارتباطات نوشتاری و شفاهی، زبان های خارجی، مهارت های نرم یا حتی ابزارهای اتوماسیون اداری و ماژول های فرهنگ عمومی.

ماژول های عمومی: مانند ماژول های مربوط به بخش صنعتی به طور کلی، بهداشت و ایمنی، کیفیت، طرح ها و نمودارها، تفسیر نقل قول ها و نمودارها و غیره.

و در نهایت ماژول های تخصصی، از همه مهمتر، که در آن دانش آموز نحوه تجزیه و تحلیل مدارهای جریان مستقیم و جریان متناوب، نحوه انجام ماشینکاری دستی، نحوه نصب کابل ها و لوله های برق و همچنین نحوه نصب و نگهداری هر نوع تجهیزاتی را مشاهده خواهد کرد. به عنوان وسایل روشنایی، کنترل های ولتاژ بسیار پایین، مدارهای روشنایی، سیستم های هشدار، سیستم های سیگنالینگ، سیستم های کنترل شده با PLC یا حتی موتورها یا موارد دیگر... البته بدون فراموش کردن منطق ترکیبی و تکنیک های منطق ترتیبی و همچنین استفاده از خودکارهای قابل برنامه ریزی تا بتواند با هر وسیله ای که دانش آموز مجبور به نگهداری یا تعمیر آن باشد سازگار شود. این آموزش با یک دوره کارآموزی در شرکتی به پایان می رسد که در آن کارآموز می تواند تمام دانش خود را به کار گیرد.
https://alphainverter.ir/hitek-inverter/
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.