خواص آجیل

موضوعات متنوع

خواص آجیل

۱۹ بازديد

فندق که ارزش غذایی بالایی دارد، یکدانه میوه انچوچک کوچک با پوست سخت است. فندق در آب و هوای معتدل رشد می کند و حاوی چربی غیر اشباع است. این نشان دهنده محتوای روغن بالای فندق است. فندق که سرشار از ویتامین ها، پروتئین و اسیدهای آمینه است، به عنوان منبع ویتامین B2، اسید فولیک و فیبر شناخته می شود. فندق به اندازه یک توپ است و ظاهری گرد دارد. فندق تازه مصرف شده ترد است اما می تواند به شکل خمیر خامه ای باشد. فندق مصرفی به عنوان ماده اولیه مفیدتر است زیرا محتوای روغن فندق بو داده در طول فرآیند برشته کردن 15 درصد کاهش می یابد.

فهرست

فندق چه فوایدی دارد؟
فندق چه فوایدی برای پوست دارد؟
فندق چه فوایدی برای مو دارد؟
عوارض جانبی فندق
ارزش غذایی فندق
فندق حاوی پروتئین، فیبر، مواد شیمیایی گیاهی و اسیدهای چرب غیراشباع است. همچنین حاوی ریزمغذی هایی مانند کلسیم، سلنیوم، منیزیم است. ارزش غذایی 100 گرم فندق را می توان به شرح زیر فهرست کرد:

کالری: 628
چربی: 61 گرم
کربوهیدرات: 17 گرم
فیبر غذایی: 9.7 گرم
شکر: 4.3 گرم
پروتئین: 50 گرم
آهن: 4.7 میلی گرم
کلسیم: 114 میلی گرم
پتاسیم: 680 میلی گرم
منیزیم: 163 میلی گرم
فسفر: 290 میلی گرم
سلنیوم: 2.4 میلی گرم
روی: 2.45 میلی گرم
ویتامین C: 6.3 میلی گرم
ویتامین E: 15.03 میلی گرم
ویتامین K: 14.2 میکروگرم
فندق چه فوایدی دارد؟
فندق که روزانه به مقدار مشخص مصرف می شود باعث کار روده ها و تسریع سوخت و ساز بدن می شود که در کاهش وزن موثر است. علاوه بر این، فندق در کاهش خطر ابتلا به آسم موثر است. فندق را می توان در وعده های غذایی به صورت بو داده، خام، میان وعده یا روغن مصرف کرد. روغن فندق اغلب در آشپزی و لوازم آرایشی استفاده می شود. از فواید فندق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد


فندق که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است به دلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است. فندق، که سرشار از ویتامین E است، همچنین به عنوان محافظتی در برابر آسیب سلولی که می تواند باعث سرطان شود، عمل می کند.

به هضم کمک می کند
فیبر غذایی موجود در فندق با افزایش باکتری های مفید در روده نقش مهمی در بهبود سلامت دستگاه گوارش دارد. همچنین در کاهش سندرم روده تحریک پذیر و درمان یبوست موثر است. فیبر و پلی فنول های موجود در فندق نیز به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند که هضم را بهبود می بخشد. به همین دلیل فندق در کاهش وزن نیز موثر است.

از سلامت قلب حمایت می کند
مصرف منظم فندق در کاهش خطر بیماری های قلبی مفید است. همچنین سطح کلسترول را در بدن کاهش می دهد و احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد. فندق همچنین حاوی مقدار زیادی اسید اولئیک است که برای سلامت قلب مفید است.

به تقویت استخوان ها کمک می کند
ویتامین هایی مانند C و E که در تقویت سلامت استخوان ها موثر هستند نیز در محتوای فندق گنجانده شده است. فندق که حاوی منیزیم، کلسیم، آهن و پتاسیم نیز می باشد، با موثر بودن در کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان، سلامت استخوان ها را تقویت می کند.

فندق چه فوایدی برای پوست دارد؟
فندق به دلیل روغن غیراشباع موجود در آن در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی دارد. زیرا روغن موجود در فندق خاصیت درمانی دارد. ترکیبات فنولی موجود در فندق پیری پوست را کند می کند، پوست را در برابر آسیب های خورشید محافظت می کند و در درمان مشکلات پوستی مانند آکنه موثر است. بنابراین روغن فندق نقش مهمی در بهبود سلامت پوست دارد. همچنین حاوی فندق، آنتی اکسیدان ها و ویتامین E است که به پوست درخشندگی می بخشد.

فندق چه فوایدی برای مو دارد؟
ویتامین E با تغذیه مو باعث رشد و تشکیل مو می شود. فندق که منبعی غنی از ویتامین E است در برابر مو بسیار موثر است. پروتئین، روی، سلنیوم موجود در فندق سلامت پوست سر را بهبود می بخشد و از ریزش مو جلوگیری می کند.

عوارض جانبی فندق
فندق جزو آجیل های سالم است، اما اگرچه نادر است، اما می تواند مضر باشد. در برخی افراد، می تواند شرایط آلرژیک مانند آنافیلاکسی را که باعث مشکلات تنفسی می شود، آشکار کند. در این صورت باید با نزدیکترین پزشک متخصص مشورت کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.