آیا آجیل چاق کننده است؟

۱۲ بازديد


شواهد علمی در مورد فواید آجیل حجیم و قطعی است. خرید اینترنتی آجیل اصفهان دستورالعمل های رژیم غذایی و عملکرد بالینی آنها را برای پیشگیری از دیابت، بهبود سلامت قلبی عروقی و تضمین پیری سالم، هم به تنهایی و هم به عنوان بخشی از الگوهای غذایی مانند رژیم غذایی مدیترانه ای، رژیم غذایی اقیانوس اطلس یا رژیم غذایی نمونه کارها توصیه می کند. با این حال، چگالی انرژی و محتوای چربی بالای آن‌ها، نگرانی‌هایی را در مورد مصرف آن‌ها در جمعیت عمومی و حتی در میان متخصصان بهداشت برای توصیه به آن‌ها ایجاد می‌کند. در واقع افزایش نگران کننده چاقی همراه با عوارض قلبی متابولیک ناشی از آن در سال های اخیر باعث شده است که برخی از مجامع علمی نسبت به مصرف بی رویه آجیل هشدار دهند و به موازات آن را برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی توصیه کنند.


در مواجهه با این تناقض ظاهری، سوالی که مطرح می شود واضح است: "آیا آجیل چاق می شود؟" اگر مصرف روزانه به یک مشت آجیل محدود شود، پاسخ منفی است. و همیشه بهتر است که طبیعی باشند یا حداقل حاوی نمک، شکر یا چربی اضافه نباشند. این در یک متاآنالیز که اخیراً در مجله علمی Obesity Reviews منتشر شده است، نشان داده شده است، نتیجه ای که توسط متخصصان مورد مشورت CuídatePlus تأیید شده است.

نگرانی در مورد اثرات آن بر وزن


دقیقاً، نگرانی در میان جمعیت عمومی در مورد اینکه آیا آجیل به افزایش وزن کمک می کند یا خیر، خرید اینترنتی پسته تازه و ارزان انگیزه تحقیق فوق الذکر است که توسط گروهی از محققان به رهبری پاتوفیزیولوژی سایبری چاقی و تغذیه (CiberOBN) با همکاری انجام شده است. با دانشگاه پزشکی تورنتو (کانادا).

جوردی سالاس، محقق اصلی CiberOBN، معتقد است: "نگرانی در بین مصرف کنندگان وجود دارد که آجیل به دلیل چگالی انرژی و محتوای چربی بالا، با مصرف جهانی کمتر از مقادیر توصیه شده برای سلامتی، باعث افزایش وزن می شود." به گفته این استاد تغذیه در دانشگاه Rovira i Virgili (URV)، برخی از پزشکان به آنها توصیه می کنند و برخی دیگر از ترس دریافت کالری آنها توصیه نمی کنند، "اما فواید آن برای پیشگیری از آسیب شناسی های قلبی عروقی بسیار واضح است."

با به اشتراک گذاشتن این تفکر، آنا بلن کروژیرس، که رهبری گروه اپی ژنومیک در غدد درون ریز و تغذیه در موسسه تحقیقات بهداشتی سانتیاگو د کامپوستلا (IDIS) را بر عهده دارد، اذعان می کند که ترس از مصرف آجیل، "حتی برای تجویز آنها" وجود دارد، زیرا، در میان دلایل دیگر، فراتر از مقدار توصیه شده آسان است، اما او موافق است که مزایای آن برای عموم مردم مهم است: «برای پیشگیری از دیابت و بیماری های قلبی عروقی. حتی مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف گردو از خطر سرطان و مرگ و میر ناشی از سرطان محافظت می کند. آنها همچنین به عنوان غذاهای مفید برای جلوگیری از زوال عقل پیشنهاد شده اند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.