بهترین آجیل برای بارداری

۱۵ بازديد
همانطور که دیدیم، آجیل به طور کلی حاوی مواد مغذی مفید زیادی برای تضمین رشد مناسب جنین و سلامت مادر است. آجیل فروشی با این حال، برخی از آنها گزینه بهتری نسبت به سایرین هستند.

1. بادام
آنها آجیل هایی هستند که بیشترین فیبر را فراهم می کنند، بنابراین برای مبارزه با یبوست در دوران بارداری ایده آل هستند. و از آنجایی که اثر سیر کنندگی ایجاد می کنند، از خوردن میان وعده بین وعده های غذایی جلوگیری می کنند و در نتیجه از افزایش وزن وحشتناک جلوگیری می کنند.

از سوی دیگر، آنها همچنین حاوی سطوح بالایی از کلسیم هستند، ماده معدنی که به تقویت اسکلت مادر و کودک آینده کمک می کند.

2. بادام زمینی


آنها مقادیر زیادی پروتئین را فراهم می کنند که برای رشد مناسب جنین ضروری است. علاوه بر این، آنها کاملاً کالری هستند، به ویژه در لحظاتی که مادر احساس خستگی بیشتری می کند، انرژی اضافی به مادر می دهد.

آنها همچنین آنتی اکسیدان های بسیار خوبی هستند و به لطف محتوای ویتامین E و روی، سیستم ایمنی را در وضعیت خوبی حفظ می کنند.

از آنجایی که در دوران بارداری حفظ فشار خون در سطوح بهینه مهم است، مصرف بادام زمینی به جای نمک، ترجیحاً طبیعی است. خرید اینترنتی آجیل اصفهان

3. آجیل


مقادیر بالای اسیدهای چرب سالم موجود در آن به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند. در عین حال، آنها به کاهش فشار خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به پره اکلامپسی کمک می کنند.

از سوی دیگر، آجیل حاوی سروتونین است، ماده ای که به بهبود خلق و خو کمک می کند.

4. فندق
با توجه به محتوای قابل توجه ویتامین B9 یا اسید فولیک، فندق به ویژه در ماه های اول بارداری توصیه می شود. به عنوان یک قاعده کلی، زنان باردار باید مکمل های این ویتامین را مصرف کنند، زیرا کمبود آن در بدن می تواند باعث ایجاد ناهنجاری در لوله عصبی جنین و ایجاد اسپینا بیفیدا شود.

5. پسته
در دوران بارداری، زن باردار باید سطح آهن خود را افزایش دهد. دلیل آن چیزی جز تولید هموگلوبین بیشتر برای تضمین اکسیژن رسانی به نوزاد نیست. این واقعیت باعث می شود زنان به دلیل کمبود آهن دچار کم خونی شوند و به همین دلیل مکمل ها تجویز می شوند. پسته می تواند گزینه ای برای افزایش میزان این ماده معدنی در بدن باشد، زیرا حاوی مقدار زیادی آهن در داخل آن است.

نکاتی در مورد مصرف آجیل در دوران بارداری
آجیل یک غذای سالم است که می تواند جایگزین سایر تنقلات نه چندان مطلوب پر از کالری خالی شود. اما نمی توان از آنها سوء استفاده کرد زیرا کالری بسیار زیاد و حامل های بزرگ چربی (حتی اگر سالم باشند) بخش خوبی از مزایای آنها از بین می رود.

ایده آل این است که یک مشت در روز، حدود 30 گرم، و طبیعی یا برشته مصرف شود. بهتر است از آنهایی که شور یا شیرین هستند خودداری کنید. در صورت امکان، آنها باید با پوسته انتخاب شوند تا از خطر ابتلا به توکسوپلاسموز جلوگیری شود. در این حالت، زمانی که به خانه می رسید، توصیه می شود آجیل ها را با آب فراوان بشویید و سپس پوسته آن را بردارید.

این غذاهای کوچک را می توان داخل کیسه حمل کرد، در ظروف یا کیسه هایی با درب هرمتیک نگهداری کرد تا در هر زمانی از روز ریخته شوند. اگرچه مصرف آنها در سالاد، دسر، سس، به صورت پراکنده در ماست یا غلات و یا به عنوان همراه با میوه های دیگر گزینه خوبی است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.