کودکان زیر پنج سال در معرض خطر خوردن آجیل هستند

۱۰ بازديد

افزایش تعداد کودکان خردسالی که با بادام زمینی یا آجیل درختی خفه می‌شوند، بادام زمینی روکش دار اصفهان هشدار ایمنی را از سوی پزشکان مرکز Epworth برای آلرژی‌های کودکان به والدین داده است.

در طی یک دوره 10 ساله، این مطالعه 200 بستری در بیمارستان سلطنتی کودکان را مورد بررسی قرار داد که در آن کودکانی با آسپیراسیون جسم خارجی تشخیص داده شدند، به این معنی که آجیل، غذای دیگر یا اشیاء دیگری در مجاری تنفسی آنها گیر کرده بود. از این تعداد 28 کودک در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.

محققان دریافتند بادام، پسته، گردو، بادام هندی و بادام زمینی


از رایج ترین آجیل ها هستند. تکه‌های بزرگ‌تر در کره بادام‌زمینی ترد نیز در مجاری تنفسی برخی از کودکان خردسال قرار می‌گیرد.

دکتر جان اینسورث، متخصص آلرژی و ایمونولوژیست مشاور Epworth گفت که از سال 2015 افزایشی در آرزوهای بادام زمینی و آجیل درختی وجود داشته است.


«مطالعه ما نشان داد که بین سال‌های 2015 و 2018، تعداد کودکانی که در RCH بستری شده‌اند، به دلیل تمایل به بادام‌زمینی و آجیل درختی، سه برابر شده است. دکتر آینزورث گفت: تعداد حوادث مربوط به غذاهای دیگر مانند هویج و سیب نیز در همین بازه زمانی دو برابر شد.

کودکان نوپا بین یک تا سه سال در معرض خطر هستند. این به این دلیل است که کودکان نوپا اغلب تا دو سالگی دندان‌های مولر خود را نمی‌گیرند و تا سه سالگی جویدن کاملی ندارند.

هیچ افزایشی در آسپیراسیون آجیل در کودکان بالای پنج سال وجود نداشت.

از سال 2015، والدین به شدت تشویق شده‌اند تا در سال اول به‌طور ایمن فرزندان خود را با بادام‌زمینی و سایر غذاهای بالقوه حساسیت‌زا مانند تخم‌مرغ، لبنیات و گندم آشنا کنند تا از بروز آلرژی‌های غذایی جلوگیری کنند.

اگرچه معرفی بادام زمینی و سایر آجیل‌های درختی به نوزادان برای جلوگیری از آلرژی‌های غذایی مهم است، اما ادامه دادن این غذاها و سایر غذاهای سفت به شکل نرم یا خمیری تا حداقل پنج سالگی ضروری است تا از شر آنها در امان بمانند. دکتر آینزورث گفت که یک نتیجه بالقوه کشنده است.

دکتر جیمز لیونگ، محقق و جراح بیمارستان سلطنتی کودکان، گفت: کودکان خردسال می توانند آجیل، غذا و سایر اشیاء را در راه هوایی خود استنشاق کنند و این می تواند به سرعت زندگی را تهدید کند.

دکتر لئونگ گفت: "کودکی که جسم خارجی مانند بادام زمینی در راه هوایی خود دارد یک اورژانس جراحی است."

آجیل گرفتار شده در راه هوایی می تواند باعث التهاب شود و در عکس اشعه ایکس به سختی قابل تشخیص است. آنها می توانند منجر به عوارض دیگری از جمله ذات الریه یا آسیب دائمی به دستگاه تنفسی شوند.

مادر آرمسترانگ کریک، رز کابیلاکیس، به خوبی از خطراتی که بادام زمینی و آجیل درختی می توانند برای کودکان خردسال داشته باشند، می داند.

دختر دو ساله او جوردین در سال 2019 در خانه خانواده خود به دنبال مقداری بادام هندی که سایر اعضای خانواده در حال خوردن آن بودند، رسید.

خانم کابلیاکیس گفت: «در حال درست کردن یک فنجان قهوه بودم که برگشتم و متوجه شدم که جوردین دهانش پر از آجیل است.

"همانطور که به جوردین گفتم مقداری از آن را بیرون بیاورد، او مبهوت شد و نفس نفس زد و به جای قورت دادن مقداری آجیل در راه هوایی خود استنشاق کرد."

یک وضعیت اورژانسی تهدید کننده زندگی به سرعت ایجاد شد که جوردین قادر به تنفس صحیح نبود و بیهوش شد.

فقط کار امدادگرانی بود که به محل اعزام شدند که جوردین را تا رسیدن به بیمارستان زنده نگه داشت.

کودک نوپا بعداً برای معالجه به بیمارستان سلطنتی کودکان منتقل شد و تقریباً یک هفته در کمای القایی قرار گرفت. او از آن زمان بهبودی کامل پیدا کرده است.

خانم کابیلاکیس گفت: "من نمی دانستم که توصیه نمی شود کودکان زیر پنج سال آجیل کامل بخورند."
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.