بادام هندی: فواید

موضوعات متنوع

بادام هندی: فواید

۱۰ بازديد


با فواید بادام هندی آشنا شوید و دستور العمل های خوشمزه و آسان بادام هندی را کشف کنید مغز گردو فسنجانی کیلویی چند  اینجا بیشتر بیاموزید!
میوه های خشک 

مقاله را به اشتراک بگذارید
https://feed.continente.pt/receitas/castanha-de-caju-beneficios


پیوند را کپی کنید
بادام هندی یکی از محبوب ترین میوه های خشک در رژیم غذایی مدیترانه ای است که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و لذیذش، بلکه به دلیل فواید آن برای سلامتی نیز مفید است.

خواص آنتی اکسیدانی، کاهش خطرات مرتبط با بیماری‌های مختلف، کمک به عملکرد ارگانیسم‌ها، منبع پروتئین، نمک‌های معدنی و ویتامین‌ها – اینها نمونه‌هایی از فواید بادام هندی هستند.

ادامه مطلب را بخوانید و در مورد بادام هندی بیشتر بدانید.
بادام هندی: فواید

بادام هندی فواید بی شماری دارد و یکی از آجیل هایی با ضروری ترین مواد مغذی برای سلامتی است.


مشخصات تغذیه ای

آجیل به طور کلی ترکیب خاصی از مواد مغذی مانند ویتامین های B1، B6، E و اسید فولیک و مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر و آهن را با هم ترکیب می کند. بادام هندی نیز از این قاعده مستثنی نیست!

علاوه بر این، چربی موجود در آجیل عمدتاً غیراشباع است و به عنوان نوعی چربی است که به حفظ سطح طبیعی کلسترول خون کمک می کند، همانطور که در ادامه خواهید دید.

پیشگیری از بیماری ها

بادام هندی از فلاونوئیدهایی تشکیل شده است که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و آن را به دشمن بیماری های مختلف مانند سرطان تبدیل می کند. به عنوان مثال، یکی از فلاونوئیدهای موجود در بادام هندی، پروآنتوسیانیدین است که از رشد تومورها و گسترش و رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

بادام هندی همچنین منبع عالی امگا 3 است، نوعی چربی سالم که با پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی مرتبط است. در واقع، برخی از مطالعات گزارش می‌دهند که بادام هندی می‌تواند در کاهش کلسترول LDL (کلسترول «بد») تا 10 تا 20 درصد نقش داشته باشد.

سلامت دندان ها، لثه ها و استخوان ها

بادام هندی همچنین به دلیل داشتن مواد معدنی زیادی مانند منیزیم، کلسیم و فسفر با کمک به حفظ سلامت دندان ها، لثه ها، استخوان ها و مفاصل همراه است. در مورد استخوان ها و مفاصل، بادام هندی به آنها انعطاف پذیری بیشتری می دهد.

عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن

روی، موجود در بادام هندی به مقدار مناسب، یک ماده معدنی است که باعث تقویت و عملکرد صحیح سیستم ایمنی می شود. این به این معنی است که مصرف بادام هندی به بدن شما در مبارزه با عفونت های میکروبی و تسریع روند بهبودی، از جمله فواید دیگر کمک می کند.

منشاء و ویژگی های بادام هندی

بادام هندی یک میوه خشک بومی شمال و شمال شرق برزیل است که پس از بردن پرتغالی ها به آسیا و آفریقا در طول اکتشافات، به دلیل فواید، طعم و تطبیق پذیری آن به سرعت در سراسر جهان پخش شد.

بادام هندی میوه ای از درخت بادام هندی است. از این، شبه میوه ای که ما آن را فقط بادام هندی می شناسیم حذف می شود.

این میوه کوچک که شکلی شبیه به لوبیا دارد، میوه ای خشک با طعم ملایم و بافتی نرم و ترد است که می توان از آن برای افزودن بافت و طعم به هر دستوری استفاده کرد.
نحوه مصرف بادام هندی

بادام هندی را می توان در وعده های کوچک روزانه، چیزی حدود 30 گرم در روز، به دلیل محتوای کالری بالا مصرف کرد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.