حساسیت به آجیل در نوزادان

۵ بازديد
اگر مادر تا به حال آلرژی به آجیل نداشته است، اما نوزاد به آن حساسیت دارد، مغز گردو ایرانی سوپر بهترین راه برای کمک به کودک این است که تمام غذاهای حاوی این ماده از جمله پخته شده با آجیل، کوزینک و ادامه شیردهی را کنار بگذارد. ایمنی مادر به کودک کمک می کند تا با این بیماری کنار بیاید.

علائمی که در آنها می توانید حساسیت کودک به آجیل را تشخیص دهید عبارتند از:

فوران؛
تاول؛
پاره شدن
گرفتگی بینی؛
سرفه؛
دشواری در تنفس؛
اسهال یا یبوست؛
نفخ شکم؛
تورم صورت؛
شوک آنافیلاکتیک
اگر یک علامت تشخیص داده شد، لازم است بلافاصله با پزشک مشورت کنید و نه تنها آجیل ها را از رژیم غذایی حذف کنید، بلکه غذاهای زیر را نیز حذف کنید:


دانه؛
محصولات سویا؛
لنزها؛
حبوبات؛
بادام هندی؛
پسته؛
سس و سس کچاپ؛
خردل.
این غذاها به خودی خود خطرناک نیستند، اما بسیاری از افراد مبتلا به عدم تحمل آلرژن آجیل نیز واکنش منفی به این غذاها نشان نمی دهند. و بهتر است مادر شیرده با پرهیز از این ماده غذایی در دوران شیردهی خود را بیمه کند.

موارد احتیاط
برای محافظت از کودک خود در برابر واکنش نامطلوب بدن، لازم است به یاد داشته باشید که آیا خود زن تا به حال نسبت به هر محصولی عدم تحمل داشته است یا خیر. اگر چنین واکنشی وجود داشت، خوردن آجیل در دوران شیردهی می تواند به نوزاد آسیب برساند. همانطور که قبلا ذکر شد، تست سازگاری آجیل با بدن بهتر است با وارد کردن دوزهای کمی از این محصول به رژیم غذایی انجام شود. آلرژی ممکن است در تمام انواع آجیل درختی، از جمله آجیل درختی، و احتمالاً فقط در برخی از آنها ایجاد شود. اگر زنی دچار عدم تحمل بادام زمینی بود، این واقعیت نیست که واکنش مشابهی نسبت به آجیل وجود داشته باشد. معمولاً افراد مبتلا به آلرژی حتی نمی توانند ماده حساسیت زا را با پوست خود لمس کنند یا گرد و غبار موجود در پوشش را استنشاق کنند.

موارد منع مصرف


با وجود فواید بسیار زیاد آجیل، تعدادی منع مصرف دارد. علاوه بر افراد مبتلا به آلرژی، این محصول نباید توسط زنان مبتلا به موارد زیر مصرف شود:

بیماری های پانکراس؛
بیماری های پوستی (پسوریازیس، نورودرماتیت، اگزما)؛
لخته شدن خون بالا؛
فشار خون بالا؛
چاقی 2-4 درجه
تمام این موارد منع مصرف فقط برای مادر اعمال می شود، کودک فقط به یکی از اجزای موجود در این محصول می تواند از آلرژی رنج ببرد.

نتیجه
در هنگام شیردهی، آجیل را نباید در گروه محصولات پرخطر یا برعکس بسیار مهم قرار داد. هر غذایی باید در حد اعتدال مصرف شود و از سوء استفاده اجتناب شود. هنگام انتخاب محصولات پس از زایمان، باید به بدن خود گوش دهید و به خواسته ها و واکنش های خود به یک محصول خاص توجه کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.