محتوای اسیدهای چرب در انواع مختلف

۶ بازديد
تفاوت در محتوای مواد مغذی و ترکیب اسیدهای چرب آجیل و بادام زمینی از نظر اثرات مختلف سلامتی مهم است. قیمت پسته اکبری درجه یک اصفهان

وقتی صحبت از انواع چربی یا انواع لیپید می شود، بادام، فندق و بادام هندی حاوی نسبت بالایی از MUFA (اسیدهای چرب تک غیراشباع) / اسیدهای چرب اشباع (SFA) هستند و فندق بالاترین نسبت چربی تک غیراشباع را نسبت به چربی اشباع دارد. مربوط به 10:1.
آجیل برزیلی کمترین نسبت MUFA/SFA را دارد و آجیل ماکادمیا بالاترین نسبت MUFA (غیراشباع تک غیر اشباع) / PUFA (چربی غیراشباع چندگانه) را دارد.
گردو دارای بالاترین سطح PUFA (چربی غیراشباع چندگانه)، عمدتاً اسید α-لینولنیک - امگا 3 است که در مجموع 47.17 گرم در هر 100 گرم PUFA (چربی غیراشباع چندگانه) است، در حالی که بادام دارای بالاترین فیبر در بین تمام مغزها است. به ازای هر 100 گرم بادام، 12، 5 گرم فیبر غذایی مربوط می شود.
از طرف دیگر، بادام زمینی در مقایسه با سایرین دارای محتوای پروتئین و فیبر بالاتری است.
علاوه بر غلظت ها و ترکیبات مختلف اسیدهای چرب، باید تاکید کرد که این غذاها دارای محتویات متفاوتی از ریزمغذی ها (ویتامین ها، مواد معدنی و ریز عناصر) و مواد فعال زیستی به ویژه هستند.

α-توکوفرول (ویتامین E) در بادام و فندق،


سلنیوم در آجیل برزیلی،
ترکیبات فنلی موجود در گردو،
کاروتنوئیدهای موجود در پسته و
فیتواسترول ها در بادام زمینی [3].
بنابراین، فرض بر این است که محتوای غذایی ممکن است بر نتایج سلامتی و همچنین انتخاب اندازه‌های مختلف برای پیشگیری یا درمان کمکی تأثیر بگذارد.

درباره غذای سالم و غذاهای سالم و نحوه تغییر به خوردن بیشتر گیاهی و گوشت کمتر بخوانید

تاهین کره کنجد
تاهین کره کنجد
کره، پنیر و گوشت را با آجیل جایگزین کنید
بنابراین آجیل و دانه ها جایگزین خوبی برای محصولات حیوانی هستند. شاخص گلیسمی پایینی دارند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند. احتمالاً فقط خواص سالم آجیل نیست که در اینجا نقش دارد. اگر آجیل می خورید سیر می شوید و از سایر غذاهای کمتر سالم مانند شیرینی ها، کره، پنیر و گوشت فرآوری شده اجتناب می کنید.

کسانی که آجیل می خورند کمتر در معرض ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی (سکته قلبی و حمله قلبی) و دیابت هستند. کسانی که حبوبات می خورند کمتر در معرض ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی هستند. این توسط یک مرور مطالعه سیستماتیک و متاآنالیز منتشر شده در سال 2014 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داده شده است.محققان 25 مطالعه مشاهده ای (23 مطالعه آینده نگر و 2 مطالعه گذشته نگر) و دو گزارش نمونه را که مجموعا شامل 501791 فرد می شد، بررسی کردند. خوردن آجیل با بیماری ایسکمیک قلبی کشنده ارتباط معکوس داشت. با چهار وعده در هفته، که وزن یک وعده آن 28.4 گرم است، خطر ابتلا به موارد زیر کاهش می یابد:

با 22 درصد بیماری ایسکمیک قلب در کل،
22 درصد برای بیماری ایسکمیک قلبی با عاقبت کشنده و
با 12 درصد برای دیابت.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.