شنبه ۲۳ دی ۰۲ | ۲۰:۰۰ ۹ بازديد
"چیزی که ما از این مطالعه آموختیم این است که حتی چند مشت آجیل در هفته می تواند به افزایش طول عمر کمک کند، به خصوص در میان کسانی که کیفیت رژیم غذایی آنها در ابتدا عالی نیست. این توصیه عملی است که ممکن است برای تعداد زیادی از افرادی که ممکن است قابل انجام باشد. یانپینگ لی، دانشمند تحقیقاتی در دپارتمان تغذیه در دانشگاه هاروارد و نویسنده اصلی این مطالعه میگوید: «به دنبال بهبود سلامت خود هستند، که برای بسیاری از مردم مهمترین چیز است.» خرید آجیل آنلاین
این مطالعه زنان با میانگین سنی 63.6 سال و مردان 63.3 سال را مورد بررسی قرار داد و آنها را به مدت 20 سال (1998-2018) دنبال کرد. شرکت کنندگان انتخاب شده سالم بودند، یعنی در آن زمان دچار سرطان یا حوادث قلبی عروقی نبودند.
آیا هر روز آجیل می خورید؟ طبق یک مطالعه، این کاری است که آنها برای سلامت قلب و عروق شما انجام می دهند
هر چهار سال یک بار، شرکت کنندگان در مورد دریافت کلی رژیم غذایی، از جمله مصرف و دفعات آجیل، و همچنین سایر عوامل سبک زندگی مانند ورزش و سیگار، گزارش دادند.
پس از تجزیه و تحلیل، محققان مشاهده کردند که شرکتکنندگانی که مقادیر بیشتری از گردو مصرف میکردند و همچنین دفعات آن، بدون در نظر گرفتن کیفیت رژیم غذایی و سایر عوامل خطر، خطر مرگ به هر علتی و 14 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی بودند. غیر کاربران در مجموع، افراد بالای 60 سال یک سال امید به زندگی داشتند.
با توجه به تفاوت جنسیتی، دانشمندان امید به زندگی بیشتری را در زنان بالای 60 سال 1.3 سال و در مردان هم سن که بیش از 5 وعده گردو در هفته مصرف می کردند، 1.26 سال تشخیص دادند. خرید بادام تازه
علاوه بر این، آنها دریافتند که شرکتکنندگانی که بیشتر آجیل مصرف میکردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، از رژیم غذایی سالمتری پیروی میکردند، الکل کمتری مصرف میکردند و مولتی ویتامینهای بیشتری مصرف میکردند.
جالب اینجاست که در بین افرادی که کیفیت غذایی پایینتری دارند، یعنی در آنها تعادلی در دریافت غذای همه گروههای تغذیهای وجود ندارد و در نتیجه در برخی از آنها کمبود دارند، افزایش روزانه نیم سهمی در مصرف گردو همراه بود. با مزایایی، از جمله کاهش 12 درصدی خطر مرگ و به طور خاص، 26 درصدی کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی.
مزایای دیگر
آنها در سلامت قلب و عروق و در مبارزه با کلسترول غیرقابل انکار هستند. محتوای آنها در اسیدهای چرب چند غیر اشباع (چربی های خوب) و به ویژه امگا 3، چیزی است که آنها را بسیار مفید می کند، اما آنها همچنین حاوی منبع طبیعی منیزیم، کلسیم و پتاسیم، مواد معدنی ضروری در رژیم غذایی ما و ویتامین های گروه B هستند. به عملکرد صحیح سیستم عصبی و حافظه ما کمک می کند. سوپرغذاها به دلیل مقدار مواد مغذی که در اختیار ما قرار می دهند، مطالعات نقش امگا 3 گیاهی یا دریایی را با کاهش مرگ و میر مرتبط می کند: به گفته انجمن اسپانیایی، رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با آجیل و روغن زیتون فرابکر باعث کاهش حوادث قلبی عروقی می شود. رشته قلب و عروق
رژیم مدیترانه ای و ورزش کلیدهای پیری فعال سالم تر هستند. و گردو، یک غذای متحد برای گنجاندن در رژیم غذایی ما.
این مطالعه زنان با میانگین سنی 63.6 سال و مردان 63.3 سال را مورد بررسی قرار داد و آنها را به مدت 20 سال (1998-2018) دنبال کرد. شرکت کنندگان انتخاب شده سالم بودند، یعنی در آن زمان دچار سرطان یا حوادث قلبی عروقی نبودند.
آیا هر روز آجیل می خورید؟ طبق یک مطالعه، این کاری است که آنها برای سلامت قلب و عروق شما انجام می دهند
هر چهار سال یک بار، شرکت کنندگان در مورد دریافت کلی رژیم غذایی، از جمله مصرف و دفعات آجیل، و همچنین سایر عوامل سبک زندگی مانند ورزش و سیگار، گزارش دادند.
پس از تجزیه و تحلیل، محققان مشاهده کردند که شرکتکنندگانی که مقادیر بیشتری از گردو مصرف میکردند و همچنین دفعات آن، بدون در نظر گرفتن کیفیت رژیم غذایی و سایر عوامل خطر، خطر مرگ به هر علتی و 14 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی بودند. غیر کاربران در مجموع، افراد بالای 60 سال یک سال امید به زندگی داشتند.
با توجه به تفاوت جنسیتی، دانشمندان امید به زندگی بیشتری را در زنان بالای 60 سال 1.3 سال و در مردان هم سن که بیش از 5 وعده گردو در هفته مصرف می کردند، 1.26 سال تشخیص دادند. خرید بادام تازه
علاوه بر این، آنها دریافتند که شرکتکنندگانی که بیشتر آجیل مصرف میکردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، از رژیم غذایی سالمتری پیروی میکردند، الکل کمتری مصرف میکردند و مولتی ویتامینهای بیشتری مصرف میکردند.
جالب اینجاست که در بین افرادی که کیفیت غذایی پایینتری دارند، یعنی در آنها تعادلی در دریافت غذای همه گروههای تغذیهای وجود ندارد و در نتیجه در برخی از آنها کمبود دارند، افزایش روزانه نیم سهمی در مصرف گردو همراه بود. با مزایایی، از جمله کاهش 12 درصدی خطر مرگ و به طور خاص، 26 درصدی کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی.
مزایای دیگر
آنها در سلامت قلب و عروق و در مبارزه با کلسترول غیرقابل انکار هستند. محتوای آنها در اسیدهای چرب چند غیر اشباع (چربی های خوب) و به ویژه امگا 3، چیزی است که آنها را بسیار مفید می کند، اما آنها همچنین حاوی منبع طبیعی منیزیم، کلسیم و پتاسیم، مواد معدنی ضروری در رژیم غذایی ما و ویتامین های گروه B هستند. به عملکرد صحیح سیستم عصبی و حافظه ما کمک می کند. سوپرغذاها به دلیل مقدار مواد مغذی که در اختیار ما قرار می دهند، مطالعات نقش امگا 3 گیاهی یا دریایی را با کاهش مرگ و میر مرتبط می کند: به گفته انجمن اسپانیایی، رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با آجیل و روغن زیتون فرابکر باعث کاهش حوادث قلبی عروقی می شود. رشته قلب و عروق
رژیم مدیترانه ای و ورزش کلیدهای پیری فعال سالم تر هستند. و گردو، یک غذای متحد برای گنجاندن در رژیم غذایی ما.